Bondscoach van Egypte komt daags voor eerst WK-match tegen Uruguay met verlossend nieuws

14 juni 2018 14:55

Een race tegen de klok was om Mohamed Salah fit te krijgen voor de eerste WK-match van Egypte, maar als we de bondscoach mogen geloven, kan de steraanvaller van Liverpool morgen aantreden tegen Uruguay.

De 25-jarige doelpuntenmachine van The Reds liep in de finale van de Champions League tegen Real Madrid een vervelende en pijnlijke schouderblessure op en het zag er lange tijd naar uit dat Salah niet op tijd fit zou geraken voor het begin van het wereldkampioenschap in Rusland. 

Vlot herstel 

Maar zie, daags voor de eerste groepsmatch komt bondscoach van Egypte, Héctor Cúper met bijzonder goed nieuws: "De kans is bijna 100% dat Mohamed morgen in actie komt tegen Uruguay. Als er geen onverwachte wendingen meer opduiken, zal hij op het veld staan", aldus de 62-jarige Argentijn. 

"Zijn herstel is zeer snel verlopen. Het is wel belangrijk dat hij de laatste training goed doorstaat. Bang om te spelen, is hij hoe dan ook niet. Volgens mij kan Mohamed Salah nog steeds topschutter worden op dit WK." Afgelopen seizoen scoorde de sterspeler van Egypte maar liefst 44 keer in 52 matchen. 


 

Glenn Bogaert

Egypte \\ Uruguay
 
 
Reacties.