Trekt geliefd ex-talent van Anderlecht op huurbasis naar de rivaal? "Club Brugge is een mooie club, die Champions League speelt"

14 juni 2018 06:41

Club Brugge wil volgend seizoen geen mal figuur slaan in de Champions League. Versterking van de kern, om eventueel het vertrek van enkele sleutelfiguren op te vangen, is een must.

Een speler die Club al een tijdje kan charmeren is Dodi Lukebakio. Het voormalige opleidingsproduct van RSC Anderlecht ruilde Sporting Charleroi tijdens de winter in voor Premier League-club Wafford.

"In januari had ik aanbiedingen uit Italië, Duitsland en zelfs van Club Brugge. Maar toen Watford aanklopte, kon ik niet weigeren", vertelt Lukebakio in Het Nieuwsblad. "Zij lieten me tekenen voor vijf jaar en stelden een carrièreplan op. Natuurlijk moet ik geduldig zijn - hoeveel 20-jarigen spelen er in de Premier League? - maar Watford gelooft in mij. Als ik zie welke stappen ik al zette in Engeland, moet ik hier op termijn speelkansen kunnen afdwingen."

"Een eventuele uitleenbeurt: dat zijn zaken voor mijn managers"

Ondertussen nam Watford Barça-huurling Gerard Deulofeu voor 17 miljoen euro over, waardoor Lukebakio mogelijk weinig aan spelen zal toekomen. Een uitleenbeurt aan pakweg Club Brugge is dan een optie.

"Club Brugge is een mooie club, die Champions League speelt", beseft Lukebakio. "Maar een eventuele uitleenbeurt: dat zijn zaken voor mijn managers. Ikzelf heb zin om te herbeginnen bij Watford. Nogmaals: ik leef mijn droom."

Diederik Geypen

Premier League \\ Anderlecht \\ Club Brugge \\ Watford
 
 
Reacties.