Lopetegui wrijft zich in de handen: nieuwbakken coach Real Madrid mag al meteen Braziliaans wonderkind verwelkomen

15 juni 2018 22:36

Real Madrid maakt naarstig werk van het komend seizoen. Na de (controversiële) aanstelling van Lopetegui als nieuwe coach, wil het nu de spelerskern een kwaliteitsinjectie toedienen.

Rodrygo, pas 18, is de rijzende ster van het Braziliaanse voetbal. De talentvolle youngster wordt vaak vergeleken met Neymar en dat is niet toevallig. Naast zijn dartele speelstijl en uitmuntende techniek, is hij ook een product van de talentenfabriek van Santos. 

Rodrygo mag wel pas in 2019 op Bernabeu verwacht worden: "Hoewel de speler in januari 2019 al lid van onze club zou kunnen worden, geeft de overeenkomst aan dat zijn opname pas in juli van datzelfde jaar zal plaatsvinden", klinkt het op het digitaal huis van 'De Koninglijke'. 

Met zijn overgang zou een bedrag van maar liefst 45 miljoen euro gemoeid zijn. Geen toeval, de attractie in de Braziliaanse competitie lukte onlangs een hattrick in 9 minuten. Ook Barcelona had zijn zinnen gezet op Rodrygo, maar het is dus de eeuwige rivaal die als winnaar uit de bus komt. 

Johan Walckiers

Champions League \\ Real Madrid
 
 
Reacties.