Totaal onverwachte transferwending: Standard zet zijn zinnen op oude (Brugse) bekende van Michel Preud'homme

15 juni 2018 21:00

Aan geruchten geen gebrek dezer dagen want de transfermolen draait weer op volle toeren. Club Brugge en Anderlecht zijn hyperactief op de transfermarkt en bezig met verschillende dossiers, maar ook bij Standard is het niet bepaald windstil. Zo zouden de 'Rouches' een oogje hebben op Obbi Oulare.

Het is de Franstalige journalist Sacha Tavolieri die uitpakt met de opvallende transferpiste. De 22-jarige Oulare speelde het voorbije seizoen op uitleenbasis bij Antwerp, maar werd serieus afgeremd door blessureleed. 

Vandaag kon u HIER al lezen dat de huurling van het Engelse Watford op de Bosuil wil blijven op voorspraak van trainer László Bölöni, maar dat belooft financieel een moeilijke zaak te worden. Bij Standard zou de bonkige Oulare alvast herenigd worden met zijn ex-coach bij Club Brugge Michel Preud'homme. 



De Luikenaars willen alvast een stevige concurrent in huis halen voor Renaud Emond en naast ruwe diamant Oulare, wiens blessuregevoeligheid toch in overweging genomen zal worden, is ook Dieumerci Mbokani in beeld. De ex-aanvaller van Standard en Anderlecht past alvast in het gewenste plaatje: een kwalitatief overtuigende spits die meteen inzetbaar is als titularis.   

Glenn Bogaert

Standard
 
 
Reacties.