Bod van 150(!) miljoen euro voor gewezen Genk-speler: "Hij is een complete speler, maar er is één minpuntje"


Foto: © photonews 17 juni 2018 19:05

Het WK is een broeihaard van waanzinnig talent, uiteraard. En dat heeft ook zo zijn impact op de bedragen die kunnen circuleren over bepaalde spelers.

Zo is het ondertussen duidelijk dat ene Sergej Milinkovic-Savic deze zomer een toptransfer zal en kan realiseren voor een waanzinnig bedrag.

Zo zou Real Madrid niet minder dan 150 miljoen euro willen bieden aan de ex-speler van Racing Genk, waardoor hij de duurste transfer voor de Koninklijke ooit zou kunnen gaan worden. 

Complete speler

"Hij is een complete speler, die duelkrachtig is en goed ballen kan afpakken, maar dat ook koppelt aan heel wat techniek. Het enige minpunt? Het pijpje is vaak leeg na een uur, maar hij is heel dynamisch en verbruikt dan ook heel wat energie", was Denis Van Wijk bij Sporza duidelijk over de kwaliteiten van de Serviër.

"Hij heeft heel veel kwaliteiten, dat zag iedereen", aldus ook Yannick Ferrera. "Maar ik denk niet dat iemand dacht dat hij nu al 150 miljoen euro zou waard zijn en dat iedereen hem zou willen. Het kan snel lopen."

Serie A \\ Champions League \\ KRC Genk \\ Lazio \\ Real Madrid
 
 
 
Reacties.