Back in business bij landskampioen Club Brugge: Rits, Schrijvers en deze andere namen zijn van de partij op de eerste oefensessie

18 juni 2018 10:44

Landskampioen Club Brugge is back in business. Maandagochtend verzamelden 25 spelers en 5 beloften voor de eerste oefensessie richting het nieuwe seizoen.

Internaternationals Ruud Vormer (Oranje), Ethan Horvath (VS) en Arnaut Groeneveld (Jong Oranje) ontbraken maandagochtend om 10u30 op het apel. Het trietal krijgt nog een weekje rust. Verder trainen Guillaume Hubert, Karlo Letica, Thibault Vlietinck, Marvelous Nakamba, Anthony Limbombe en Abdoulay Diaby trainen individueel.

De selectie die maandag op het hoofdveld een eerste training afwerkt bestaat op volgende namen. Mats Rits, Siebe Schrijvers en Karlo Letica zijn een eerste keer van de partij. Net als ander Sander Coopman die terugkeerde na zijn uitleenbeurt aan Zulte Waregem.

Doelmannen: Karlo Letica, Guillaume Hubert, Nick Shinton, Brent Gabriël

Verdedigers: Saulo Decarli, Benoît Poulain, Brandon Mechele, Brendan Schoonbaert, Stefano Denswil, Alexander Scholz

Flanken: Dion Cools, Ivan Tomečak, Thibault Vlietinck, Krépin Diatta, Ahmed Touba, Anthony Limbombe

Middenvelders: Marvelous Nakamba, Brandon Baiye, Jordi Vanlerberghe, Mats Rits, Siebe Schrijvers, Sander Coopman, Lior Refaelov, Hans Vanaken

Aanvallers: Wesley Moraes, Jelle Vossen, Emmanuel Dennis, Abdoulay Diaby, Loïs Openda, Cyril Ngonge

Verder trainen met met Nick Shinton, Brendan Schoonbaert, Brandon Baiye, Cyril Ngonge en Loïs Openda ook vijf jongens uit de eigen opleiding mee met de hoofdmacht.

Diederik Geypen

Jupiler Pro League \\ Club Brugge
 
 
Reacties.