Kampioen Club Brugge hervat vandaag trainingen en heeft meteen 'specialleke' in petto voor fans, wel twee opvallende afwezigen


Foto: © photonews 18 juni 2018 08:07

Terwijl het hele land in spanning uitkijkt naar de eerste WK-match van onze Rode Duivels trekken heel wat eersteklassers vandaag voor het eerst opnieuw hun trainingsplunje aan. Ook Club Brugge schiet opnieuw uit de startblokken.

En kampioen blauw-zwart heeft meteen een extraatje in petto voor de nieuwsgierige fans want HLN meldt Ivan Leko en zijn troepen hun opwachting zullen maken op de grasmat van Jan Breydel. Op die manier kunnen de opgekomen fans gezellig plaatsnemen op de tribunes voor de eerste troepenschouw van het nieuwe seizoen. 

De eerste oefenstonde van het seizoen 2018-2019 begint om 10u30 en voor de supporters is het de uitgelezen kans om een eerste keer kennis te maken met de nieuwkomers Mats Rits, Siebe Schrijvers en doelman Karlo Letica. Van Ethan Horvath, Ruud Vormer en nieuweling nummer vier Arnaut Groeneveld, die na het seizoen nog interlandverplichtingen hadden, zal er nog geen spoor zijn. Zij genieten nog van een welverdiende vakantie.

Club Brugge
 
 
 
Reacties.