Primeur: Meisjesploeg in kleuren van Think Pink


Foto: © Wouter Cardoen - Veldkanteva's 18 juni 2018 13:16

Wit weekend werd de eerste Think Pinkvoetbalploeg voorgesteld in Grimbergen. Het zijn de U13 van de Veldkanteva's Grimbergen die de primeur krijgen.

"Deze meisjes spelen het komende seizoen wekelijks over heel Vlaams Brabant hun competitiewedstrijd met op hun shirt de kleuren en de naam van Think Pink. Ze komen in contact met leeftijdsgenoten, ouders, grootouders en supporters. Een breder publiek heb je niet", geeft Veerle Emmerechts van de Veldkanteva's aan.

"Think Pink vraagt meer aandacht voor borstkanker en financiert wetenschappelijk onderzoek dat de meest voorkomende kanker bij vrouwen bestrijdt en zulke organisatie kunnen we als meisjes en damesvoetbalploeg alleen maar een warm hart toedragen."

Er zullen het hele seizoen acties lopen om voor een extra bijdrage te zorgen voor de vzw think-pink. Op het einde van het seizoen zullen de truitjes ook worden geveild. Leen Demaré (Joe FM) en Ann Reymen (MNM) zetten zich als meters onder het project.

De Think Pink Veldkanteva’s spelen vanaf september hun wedstrijden zaterdag's om 9u30 aan de Verbrande Brug. Neem ook eens kijkje op de facebookpagina of website als je als meisje ook eens de voetbalschoenen wil aantrekken. 

Ook voor onze oudere afdelingen (u16 en dames) zoeken wij nog versterking.
Neem contact op via info@veldkantevas.be of check onze website www.veldkantevas.be 

 
 
 
Reacties.