Volg hier LIVE alle ontwikkelingen in de aanloop naar openingsmatch Rode Duivels, opstelling al bekend!


Foto: © photonews 18 juni 2018 15:56

Het is zover dames en heren! Vandaag om 17 uur trappen onze Rode Duivels hun WK op gang met een wedstrijd tegen het - op papier - bescheiden Panama. Wij warmen jullie natuurlijk op met de nodige input, beelden en foto's van de Duivelsgekte in Rusland én eigen land. Bent u er volledig klaar voor?

Dit nieuwsbericht wordt automatisch over 60 seconden vernieuwd.

En daar is zowaar de opstelling van de Belgen al! Geen grote verrassingen want Dedryck Boyata krijgt zoals verwacht een basisplaats en ook Thomas Meunier is erbij, geen Nacer Chadli dus. Die had de bondscoach nochtans gecharmeerd. 

Ex-bondscoach René Vandereycken heeft nog een gouden tactische raad in petto voor zijn collega Roberto Martínez en die heeft betrekking op één speler. Lees er HIER alles over! De lolbroeken van Studio Brussel hebben hun creatieve geest aangesproken en pakken uit met enkele leuke woordspelingen met betrekking tot Panama. Leuk gevonden gasten!

De fans van de Rode Duivels hebben hun mars richting het stadion ingezet en onze man ter plaatse is er live bij, bekijk hieronder de beelden!

Zoals u intussen weet reist niemand minder dan Hernán Losada in ons zog mee als huisanalist van Voetbalkrant.com. De Argentijnse ex-speler van Beerschot Wilrijk laat alvast zijn kennersoog en jarenlange ervaring spreken. Wat mogen we op tactisch vlak verwachten van de Rode Duivels en Panama? U leest het HIEREen van de mannen die het voor ons moet doen vanavond is natuurlijk ongetwijfeld Kevin De Bruyne. De voorbije dagen werd hij al een paar keer apart genomen door bondscoach Roberto Martínez. En ook bij zijn ex-club KRC Genk kennen ze uiteraard als geen ander het belang van 'KDB' en de Limburgse club pakt in de aanloop naar de match uit met een leuke opwarmer.

Het oordeel van Michy Batshuayi:

Dat onze manschappen helemaal klaar zijn voor de strijd blijkt alvast op de sociale media. De spelers gaan zelfs de originele toer op met het oog op die eerste WK-opdracht tegen Panama, kijk maar naar wat Simon Mignolet postte: 

Radja Nainggolan is er "om tactische redenen" niet bij, maar dat wil niet zeggen dat hij geen steentje kan bijdragen om zijn collega's bij de Rode Duivels aan de overwinning te helpen. En dat doet hij zo op zijn eigen manier...

Plaats van gebeuren straks, dames en heren, is het Fisht Stadium in Sochi, een locatie in Rusland die u ongetwijfeld nog kent va de Olympische Winterspelen 2014. Het stadion zelf heeft in principe een capaciteit van circa 47.700, maar voor dit WK werd het aantal zitjes gereduceerd tot een kleine 45.000. Bekijk hieronder wat kiekjes! België \\ Panama
 
 
 
Reacties.