WK-team om naar uit te kijken: Géén superster Ibrahimovic, wel deze elf namen


Foto: © photonews 18 juni 2018 12:18

Het WK ging donderdag eindelijk van start. Cristiano Ronaldo kon al imponeren, Lionel Messi en Neymar nog niet. Nog tot en met 15 juli krijgt u de grootste sterren van de wereld op uw bord geserveerd.

Enkele topnamen als Pierre-Emerick Aubameyang, Alexis Sanchez en de grootste van allemaal Zlatan Ibrahimovic ontbreken, maar niet getreurd. Het aanbod blijft overweldigend. In die mate dat we zie niet allemaal in onderstaand team kregen. Onze nationale helden Hazard, De Bruyne en Lukaku laten we er daarom even van tussen.

Aanvallende weelde

Vooral in aanvallend opzicht flitsen elke dag wel enkele kanjers op uw televisiescherm voorbij. Met Messi, Ronaldo en Neymar zijn namelijk de drie grootste sterren op aarde van de partij. Reken daar ook nog eens de man van het seizoen Mohamed Salah - tegen Uruguay nog bankzitter - en Griezmann bij en het team is bijna voor de helft gevuld.

Om het evenwicht te herstellen droppen we Toni Kroos en Andres Iniesta erin. De Catalaan nam afscheid van Barcelona en verhuist naar het Japanse Vissel Kobe. De komende weken kan u de stylist nog eens aan het werk zien op het allerhoogste niveau.

Achterin posteren we Kimmich en Marcelo, twee toppers elk op hun eigen flank, al begonnen de beide flankverdedigers met een vals noot aan het toernooi. De centrumpositie achterin is weggelegd voor Ramos. De aanvoerder van La Roja zorgt vaak voor commotie, maar blijft een steengoede verdediger. Manuel Neuer is het laatste slot op de deur.

Egypte \\ Frankrijk \\ Australië \\ Argentinië \\ Brazilië \\ Uruguay \\ Portugal \\ Spanje \\ Duitsland
 
 
 
Reacties.