Grote kopzorg voor Preud'homme: Edmilson verwacht op L'Académie, maar hij komt niet opdagen

19 juni 2018 17:28

Maandag begon ook Standard aan de voorbereiding op het volgende seizoen, maar de ploeg van Michel Preud'homme was nog niet voltallig. Opvallend genoeg daagde Junior Edmilson niet op aan L'Académie.

Kersvers trainer Michel Preud'homme gaf dinsdag meer uitleg op een persconferentie. "Junior Edmilson moest hier eigenlijk zijn, maar hij is hier niet."

"Hij heeft hier geen toestemming voor gekregen. Hij had wel een week extra verlof aangevraagd, maar de directie heeft dat verzoek afgewezen omdat hij geen goede reden had", legt Preud'homme uit. "We zullen wel beslissen wat er moet gebeuren als hij terug is."

De nieuwe coach had naar verluidt nochtans een goed gesprek met de ster van PO1. "We hebben telefonisch gesproken en hij klonk heel positief over het idee om volgend seizoen ook nog voor Standard te spelen, zonder te praten over een contractverlenging die er al dan niet komt."

Edmilson ligt nog een jaar onder contract in Luik, waar ze zijn contract maar al te graag zouden verlengen. Momenteel is hij nog op vakantie in Brazilië.

Jordan Horwood

Jupiler Pro League \\ Standard
 
 
Reacties.