Volg LIVE de persconferentie van Chadli


Foto: © photonews 19 juni 2018 16:15

Ook Nacer Chadli komt nog zijn praatje met de pers maken. Wat hij te zeggen heeft, kan u straks hier volgen.

"Meerdere stijlen getraind. We hebben ook met vier achteraan getraind."

"Maakt me niet uit waar ik sta. Het één is niet makkelijker dan het andere, links of rechts."

"Sterke landen hebben ook zwaktes, ze hebben geen vier armen, vier benen. Het zijn ook mannen, daar kunnen we ook van profiteren."

"Deze positie was goed ingevuld de laatste twee jaar. Ik denk niet dat de wingbacks een probleem zijn."

"Ik stond in de startblokken om in te vallen."

"Axel ken ik sinds mijn negen jaar. Het is fantastisch met zo'n groep aan dit WK mogen deelnemen."

"Als je de bal hebt, ben je aanvaller, als je de bal niet hebt, ben je verdediger. Dat moet je in enkele seconden veranderen. Als je dat beheerst, is dat wel een extra wapen."

"Linkerflank een probleem? Dat weet ik niet, dat moet je aan de trainer vragen."

"Ik voel me goed, ik heb vertrouwen."

Chadli: "Nee, ik was niet ontgoocheld dat ik niet mocht starten. In de voorbereiding ben ik nooit gestart en dus had ik het ook niet verwacht. Ik hoop elke dag om eens in de basis te starten op dit WK. Dat moet voor iedereen een ambitie zijn."

"De mensen volgen me niet bij Celtic, maar de coach heeft me het hele seizoen gevolgd. Hij wist wat hij aan me had. De buitenwereld zal misschien nu ook overtuigd zijn."

"We kenden de ploeg pas op de dag van de match. Maar goed, we konden het wel afleiden uit de training. Er was wat nervositeit bij mij, maar als ze mij dit twee jaar geleden gezegd hadden, had ik het waarschijnlijk niet geloofd."

"Als Vermaelen terug is? Ik weet dat we met 23 zijn en de coach beslist. Ik heb daar niks aan te zeggen. Ik moet gewoon mijn 100 procent geven. Dit is geen individuele zaak die we hier beslechten."

"Ik wil dat mijn prestaties blijven stijgen. Zoals ik het gisteren deed heeft me wat meer vertrouwen gegeven. Ik heb supercollega's, de communicatie was perfect en daardoor kon ik een goeie prestatie afleveren."

"Iedereen heeft het recht om kritiek te geven. Wij luisteren er niet naar, want daarmee gaan we niet vooruit gaan. Ik zit in een fantastische groep. Dat de Britse pers kritiek had? Ze mogen zeggen wat ze willen..."

"We hebben onze eerste match gewonnen in moeilijke omstandigheden. Die warmte en die vochtigheid... Bij mij stonden de sluizen open. Het was heel zwaar!"

Hij is er eindelijk!

Boyata had "nog een halfuur werk". Hij zou er nu aankomen...

Dadelijk meer...

België \\ Panama
 
 
 
Reacties.