Wat brengt dinsdag 19 juni ons op het WK? Een 'Brusselse clash' en bibberen om Salah in match op leven en dood

19 juni 2018 11:04

Het WK is al een kleine week bezig, na de matchen van dinsdag kunnen we een eerste volledige round-up geven. Wat mogen we verwachten van 19 juni in Rusland?

In groep H moeten er nog wedstrijden worden gespeeld. Colombia en Japan trappen om 14 uur de voetbaldag op gang met een pittig duel.

Colombia lijkt de grote favoriet, na een puik WK 2014 met onder meer James Rodriguez in de hoofdrol, terwijl Japan de laatste maanden mank draait.

Om 17 uur trappen Senegal en Polen als laatsten hun WK op gang. Het is ook een duel tussen Kara Mbodj en Lukasz Teodorczyk, beiden Anderlecht - al is het nog maar de vraag of de Pool veel speelminuten zal krijgen.

Lewandowski moet namelijk voor de goals zorgen bij de Polen. In de vrij open groep H is het voor alle vier de landen sowieso zaak om met een positief gevoel het WK te kunnen starten.

Mo Salah of No Salah?

Dé kraker van de dinsdag staat om 20 uur geprogrammeerd in Sint-Petersburg. Egypte moet dan vol aan de bak tegen Rusland wil het zich nog plaatsen voor de volgende ronde.

Het is vooral kijken of Mo Salah voldoende hersteld is geraakt om voluit te gaan. Zonder hem stelt het land nauwelijks wat voor en na speeldag 1 lijkt een zege quasi een verplichting voor de Egyptenaren.

Wie scoort er vandaag? Scoor via ons een bonus tot 80 euro aan 200% en maak er meteen iets moois van:

178 euro als Lewandowski scoort
252 euro voor een goaltje van Mo Salah
312 euro als Teodorczyk scoort
1440 euro bij een doelpunt van Kara Mbodj

Redactie

Senegal \\ Egypte \\ Polen \\ Colombia \\ Japan \\ Rusland
 
 
Reacties.