De Mol-presentator Gilles De Coster zag de Rode Duivels schitteren in Sotchi, maar walgt val tafereel in nachtclub: "Hartverscheurend, echt waar"

20 juni 2018 16:07

De Rode Duivels zakten voor hun eerste groepsduel van het WK naar Sotchi af. De Belgen legden in het Fisht Stadion Panama met 3-0 over de knie, dat zag ook Gilles De Coster

De presentator van het populaire Vier-programma De Mol zakte voor de WK-opener naar Sotchi af. "Terug uit Sotchi. Fijne, hulpvaardige mensen. Prima organisatie en iedereen doet heel hard zijn best voor de voetbalfans. Onvergetelijke ervaring", deelde De Coster zijn reisverhaal op Twitter.

"Maar helaas ook dit", voegde De Coster er ook een slechte ervaring aan toe. "Na de match, in de bekendste nachtclub van Sotchi, zie ik twee mannen hand in hand lopen."

"Security ziet het ook en grijpt in: twee stoere paramilitaire kleerkastjes staan meteen op, pakken die twee gasten aan de arm, sleuren ze naar de uitgang sleuren en zetten ze buiten. Gewoon. Met een blik van 'ge weet goed genoeg waarom'."

"Erger nog dan het feit op zich was de blik in de ogen van die twee jongens. Een soort aanvaarding. Berusting in een verknalde avond. Met een blik van “we zullen dan maar thuis gaan dansen zeker”.
Hartverscheurend, echt waar", besloot De Coster.

Diederik Geypen

België \\ Panama
 
 
Reacties.