KV Oostende grijpt naast enkele targets en verandert geweer van schouder in doelmannenkwestie: "Ik word gek van die transfers"

20 juni 2018 08:30

Aan de kust is het voetbalseizoen opnieuw begonnen. Dinsdag stonden de spelers van KV Oostende weer op het trainingsveld en voor de allereerste keer was dat samen met nieuwe coach Gert Verheyen.

Boonen, Marquet en Milovic kwamen er al bij, maar KV Oostende mikt ook nog op een doelman, een verdediger en - als Gano vertrekt - een spits. "Soms word ik een beetje gek van al die transfers. De ene dag is er een akkoord en de volgende dag plots niet meer", aldus nieuwbakken T1 Gert Verheyen in Het Nieuwsblad.

Coosemans

Daarmee raakt hij meteen een heikel punt aan. Vanheusden en Vanlerberghe komen meer dan waarschijnlijk niet naar de Belgische kust, terwijl ook Colin Coosemans niet meer naar de Kustboys lijkt te komen.

Volgens Het Laatste Nieuws richten ze de pijlen voor de nieuwe keeper nu vol op Fabrice Ondoa, een bankzitter bij Sevilla B. Coosemans zelf heeft nog andere opties in binnen- en buitenland, maar mag bij Mechelen enkel weg aan de juiste prijs.

Aernout Van Lindt

Club Brugge \\ Standard \\ KV Oostende \\ KV Mechelen
 
 
Reacties.