Ervaren WK-ganger doet Belgische (top)clubs dromen: "ik hoop mijn carrière af te sluiten in België"

21 juni 2018 12:37

Vooraf getipt worden als een mogelijke WK-surprise en al na twee wedstrijden uitgeschakeld zijn, begrijpelijk dat de spelers van Marokko gisteren flink baalden na de nederlaag tegen Portugal. Nabil Dirar weende zelfs tranen met tuiten na afloop, maar had ook een mooie boodschap in petto.

De intussen 32-jarige flankspeler van het Turkse Fenerbahçe kwam tegen Cristiano Ronaldo 90 minuten in actie, maar kon de 1-0 nederlaag niet vermijden. Einde verhaal dus voor de Leeuwen van de Atlas.

Dirar, ex-speler van Westerlo en Club Brugge, werd na afloop opgewacht door Peter Vandenbempt en had een boodschap voor de Belgische kijkers: "Ik heb in België mooie momenten beleefd en die zal ik nooit vergeten. Ik voel me zelfs nog altijd Belg want ik steun jullie nog altijd. Ik heb ook veel vrienden bij de nationale ploeg. Ik hoop op een dag mijn carrière af te sluiten in België. Of ik dat echt meen? Ja, dat is zeker! Als ik 40 ben? Neen, neen vroeger! Op mijn veertigste zal ik in Marokko zitten", lacht Dirar. 

Club Brugge \\ Westerlo \\ Marokko \\ Portugal
 
 
 
Reacties.