Sampdoria, de club van Dennis Praet, zwaait met bod van 10 à 12 miljoen euro voor Standard-sterkhouder

21 juni 2018 09:21

Michel Preud'homme wil volgend seizoen geen mal figuur slaan als T1 van Standard. De Rouches trachten daarom hun kern van vorig seizoen samen te houden én te versterken.

Iedereen aan bood houden wordt geen sinecure. De situatie van Junior Edmilson, nog één jaar onder contract en niet aanwezig op de eerste training, is bekend. Maar ook een andere sterkhouder is gegeerd.

De interesse in Razvan Marin groeit zienderogen. Verschillende ploegen, waaronder Atalanta, Fiorentina, AC Milan en Sampdoria hebben de 22-jarige middenvelder in het vizier. Vooral Sampdoria wil ver gaan voor Marin. De club van Dennis Praet houdt een bod van 10 à 12 miljoen euro klaar, meldt La Dernière Heure.

Preud'homme wil echter Europa in met Marin en wil de middenvelder, net als Cimirot overigens niet laten gaan. Ook de Roemeense internaitonal verlangt naar Europees voetbal met de Luikse topclub en werkte in het tussenseizoen hard aan zijn herstel. De revelatie uit de Jupiler Pro League liep in play-off 1 een enkelblessure op.

Diederik Geypen

Standard \\ FCB Sprimont
 
 
Reacties.