UNIBET gaat in zee met PSG

21 juni 2018 14:30

PSG zal er de komende seizoenen nog beter en beter gaan uitzien, want het sterrenelftal rond Neymar heeft een nieuwe betting partner.

UNIBET wordt namelijk de officiële wedpartner van PSG. De komende twee seizoenen zal Unibet te zien zijn in het Parc des Princes.

Er komen exclusieve “Money can’t buy"-ervaringen en PSG gaat voor zijn klanten samen met Unibet ook exclusieve content aanbieden als de pionier die ze zijn.

In de wolken

"We zijn blij dat we de partner van PSG kunnen worden. We willen onze reputatie vergroten in Europa en willen exclusieve zaken aanbieden aan onze leden, dicht bij het voetbalspelletje", is Mathieu Drida - General Manger van Kindred France - in de wolken.

Ook bij PSG zijn ze namens sponsordirecteur Marc Armstrong in de wolken. "We delen dezelfde spirit voor verovering en passie voor voetbal en willen onze merken sterk neerzetten."

PSG op weg naar de titel? Via een gratis bonus tot 80 euro aan 200% kan je er meteen wat winnen bij een titel voor de Parijzenaars. En ook voor de andere teams kan je zaakjes doen uiteraard.

Redactie

Ligue 1 \\ PSG
 
 
Reacties.