WK-preview dag 9: Kan Neymar Brazilië aan eerste zege helpen en staat het vizier van Mitrogol deze keer wel op scherp

22 juni 2018 10:00

Argentinië en zijn fans ontwaakten vrijdag na de 3-0-vernedering tegen Kroatië met een fikse kater. Ondertussen raast het WK gewoon door. Op vrijdag zijn we al toe aan de negende matchdag van de wereldbeker.

Brazilië - Costa Rica (14 uur)

De opener is misschien ook wel de leukste vrijdagmatch. Brazilië wil na de puntendeling tegen Zwitserland (1-1) zijn eerste overwinning pakken. Costa Rica, met Ruiz (ex-Gent) en Duarte (ex-Club Brugge), moet het kind van de rekening worden. De vraag is in hoeverre Neymar fit genoeg is om voor het verschil te zorgen.

Nigeria - IJsland (17 uur)

De Argentijnen zullen na de 1 op 6 met argusogen naar dit duel kijken. De IJslanders doen mits winst een prima zaak richting de achtste finales. Nigeria kan daar echter een stokje voor steken. The Super Eagles hebben genoeg kwaliteit in huis om uit te pakken met een zege.

Servië - Zwitserland (20 uur)

Na het intermezzo uit groep D schakelen we om 20 uur weer over naar groep E. Servië en Zwitserland willen maar wat graag samen met Brazilië doorstoten naar de volgende ronde. Wie wint doet een gouden zaak. De vraag is of Mitrogol zijn vizier beter afgesteld staat dan tegen Costa Rica.

Diederik Geypen

Nigeria \\ Brazilië \\ Costa Rica \\ Zwitserland \\ IJsland \\ Servië
 
 
Reacties.