AA Gent 2.0: Reeds zes nieuwkomers, maar deze zes namen, waaronder enkele kleppers, mogen nog weg

22 juni 2018 06:29

Wie de komende weken AA Gent een eerste keer aan het werk ziet, zal heel wat veranderingen opmerken ten opzichte van vorig seizoen. De Buffalo's zijn namelijk van plan de selectie grondig door elkaar te schudden.

Met Stefan Mitrovic en Samuel Gigot liet Gent al twee steunpilaren vertrekken, maar daar stopt het niet. Ook Moses Simon en doelman Lovre Kalinic mogen zoals eerder gemeld weg bij een goed bod.

Verder staat Gent niet weigerachtig tegenover een verhuis van Samuel Kalu, Anderson Esiti, Mamadou Sylla en Deiver Machado.

Zes nieuwkomers

De Gentenaars realiseerden met de komst van Limbombe, Plastun, Smith, Dompé, Mostafa en De Busser al  al zes inkomende transfers. Daarnaast sluiten ook de uitgeleende linksback Davidzada en beloftenspits Jonathan David aan.

"Er gaan nog transfers volgen, in en uit", zegt coach Yves Vanderhaeghe in Het Laatste Nieuws. "Maar ik kijk ernaar uit om aan de voorbereiding te beginnen. Dat is anders dan vorig seizoen, toen ik overgenomen heb. Toen was het zuiver gericht op resultaten. Nu zal ik gerichter mijn stempel kunnen drukken."

Redactie

Jupiler Pro League \\ KAA Gent
 
 
Reacties.