Drukke transferdag bij KV Mechelen: daar is aanwinst nummer twee van vandaag

29 juni 2018 19:06

KV Mechelen is al flink gewapend voor een seizoen in het vagevuur van 1B, maar het blijft zich desalniettemin gericht versterken. Eerder vandaag presenteerde de ploeg van Dennis van Wijk al een nieuwe spits en het doet er zowaar nog een aanvaller bij.

Alle details over de eerste Mechelse transfer van de dag kon u HIER lezen. Achter de Kazerne zijn ze echter zo ijverig dat ze er nog wat aanvallend geweld bijdoen in de gedaante van William Togui, een 21-jarige Ivoriaan die tekent voor vier seizoenen. 

Togui werd in zijn thuisland topschutter met 23 doelpunten en loodste zijn ploeg zo ook naar een knappe tweede plaats én een ticket voor de Afrikaanse Champions League. KV Mechelen benadrukt evenwel dat het gaat om een toekomstgerichte versterking.

"William heeft heel wat gescoord in de Ivoriaanse competitie, maar zal misschien nog wat aanpassingstijd nodig hebben", zo laat hoofd van de sportieve cel Stefaan Vanroy optekenen. "Togui is een snelle, maar ook krachtige aanvaller." De nieuwste aanwinst sluit meteen aan bij de spelersgroep. 

Glenn Bogaert

KV Mechelen
 
 
Reacties.