BetFIRST beloont de meest fervente Duivels-supporters!

03 juli 2018 19:20

Gisteravond bevond een heel land zich door België-Japan in een emotionele rollercoaster.Van Oostende over Brussel tot Antwerpen, Luik en Gent: bijna alle supporters entelevisiekijkers dachten dat er een vroegtijdig einde kwam aan onze zwart-geel-rodedroom. Niets was minder waar.

Bijna 400 onbevreesde betFIRST spelers geloofden bij een 0-2 achterstand in het mirakel van Rostov. De meeste landgenoten zagen de droom van een kwartfinale tegen topfavoriet Brazilië in rook opgaan, maar zij niet! Deze opportunistische Belgen hadden nog vertrouwen in een overwinning van onze Duivels en plaatsten een weddenschap op België aan noteringen tussen 7.25 en 22.50. Een kost van meer dan €50.000 voor de Belgische bookmaker!

Zo’n onverzettelijk vertrouwen in de ploeg van Roberto Martinez mocht niet onopgemerkt blijven. Dus heeft betFIRST besloten om alle spelers die meer dan €20 hebben ingezet op België bij een 0-2 achterstand te belonen met een officieel truitje van onze Duivels!

Schrijf je snel in en verdrievoudig je inzet!

Wij bieden u alvast een geweldige welkomstbonus via BetFirst. Om je te verwelkomen bij betFIRST Sport biedt Lucky je met veel plezier 200% bonus tot €100 aan!

Wacht niet langer en schrijf je nu in en profiteer van dit geweldig aanbod! Wat houdt dit in? Als je 50 euro stort, dan krijg je meteen 100 euro bonus en staat er dus meteen 150 euro op je rekening! 

België \\ Japan
 
 
 
Reacties.