Jan Mulder en Bob Peeters stevig in de clinch: "Dat is zo slap, van een kinderachtigheid die hier niet gepast is"

03 juli 2018 10:28

De gemoederen laaiden maandagavond in Villa Sporza hoog op. Zo was Jan Mulder het absoluut niet eens met de theorie van het trainersduo Peeters-Van Wijk aan de andere kant van de analistentafel.

Toen het voetbal van Manchester City, afgelopen seizoen ongenaakbaar in de Premier League, ter sprake kwam, ging het er fel aan toe.

"Wil je mij nu echt vertellen dat City zo nu en dan omschakelingsvoetbal hanteert?", richtte Mulder zich tot Bob Peeters. "Je kunt me toch niet vertellen dat dat geen elftal is dat druk zet en schitterend aanvallend voetbal speelt zonder ook maar één seconde aan dat verschrikkelijke woord te denken."

"Jan leeft nog altijd in het verleden, dat gaat over de tegenaanval en de counter. Nu is het omschakeling", 'counterde' Peeters.

Praat van een trainer

"Dit is me zo slap. Daar ga ik niet op in", was het antwoord van Mulder duidelijk. "Dat is van een kinderachtigheid die hier niet gepast is. Dat is ook praat van een trainer. Daar wil ik niets mee te maken hebben. Een keeper is al genoeg. Het wordt me nu echt te dom hier."

"Misschien kunnen die mensen wat intelligentere taal over deze eenvoudige sport spuien. Jullie verslijten iemand anders voor dom en dat is irritant. Jullie proberen mij wijs te maken in dit dorpse leventje van het voetbal, maar dat hoeft niet."

Premier League \\ Manchester City \\ België \\ Japan
 
 
 
Reacties.