Transferbeslommeringen rond Club Brugge-aanwinst sleepten weken aan: "Ik werd er bloednerveus van"

05 juli 2018 06:28

Met Karlo Letica haalde Club Brugge deze zomer een nieuwe doelman in huis. De 21-jarige Kroaat was bijzonder gegeerd op de transfermarkt.

Verschillende topclubs trokken aan zijn mouw. Naast Club Brugge staken ook Napoli, Fiorentina en PSV hun licht op bij Hajduk Split, waardoor de transferprijs werd opgedreven tot 6 miljoen euro.

Niet alleen sportief, maar ook financieel. Letica voetbalde bij Haj­duk nog aan een minimumloon van zo'n 2.000 euro per maand en Hajduk kwam te laat met zijn voorstel voor een nieuw contract. Al sleepten de transferbesprekingen wel lang aan. Hajduk wist van interesse

"Ook door de voorzitterswissel bij Split duurde het allemaal heel lang. Ik werd er bloednerveus van en was er elke minuut mee bezig", zegt Letica in Het Nieuwsblad.

Champions League

Eind goed, al goed voor Letica die uiteindelijk toch in Brugge belandde. De Belgische landskampioen was omwille van de Champions League-deelname zijn eerste keus. "Dat is altijd mijn droom geweest. Hoeveel keer zat ik niet thuis op de zetel mij te vergapen voor de televisie. Dan zat ik te dromen: I can play there..."

Diederik Geypen

Club Brugge
 
 
Reacties.