Makelaar Higuain praat zijn mond voorbij: "Fantastisch om hem en Cristiano Ronaldo weer samen in de aanval te zien bij Juventus"

05 juli 2018 12:31

Het gaat bijzonder hard op de transfermarkt. Vooral de mogelijke transfer van Cristiano Ronaldo naar Juventus rolt over de tongen, al is er tot dusver nog geen officiële bevestiging. Maar als insiders er ook al over praten...

Nicolas Higuain, broer en spelersmakelaar van Juventus-spits Gonzalo Higuain, ontkende eerst geruchten in een interview met Sky Italia. "Er zijn geen gesprekken met Chelsea. Gonzalo wil zijn lopende contract bij Juventus respecteren. Bovendien zou het fantastisch zijn om hem terug met Ronaldo te zien spelen."

'Nieuw' koningspaar

Pardon? Praatte hij daar zonet zijn mond voorbij? Nicolas Higuain krabbelt even terug. "Het is nog niet zeker. Hij en Cristiano Ronaldo waren ploegmaats bij Real Madrid (van 2009 tot 2013, red.), maar bij mijn weten hebben ze nu nog niet over een transfer gepraat."

"Al zou het wel fantastisch zijn om ze terug samen in de aanval te zien", gaat de makelaar toch verder. "Ze kennen elkaar zo goed na ongeveer 80 wedstrijden samen te hebben gespeeld. Als Juventus dit klaarspeelt, zou dat echt spectaculair zijn."

Yannick Lambrecht

Serie A \\ La Liga \\ Champions League \\ Juventus \\ Real Madrid
 
 
Reacties.