Na Lukaku en Fellaini volgend seizoen nog een derde Belg bij Man United: "Doorbreken blijft de grote droom"

05 juli 2018 07:57

Manchester United vertrekt volgende week woensdag op 'pre-season tour' door de Verenigde Staten. Terwijl Romelu Lukaku en Marouane Fellaini hopelijk dan nog op het WK vertoeven, wil een andere Belg zich bewijzen aan Romelu Lukaku.

Na twee succesvolle uitleenbeurten aan Granada en Valencia gaat Andreas vol voor zijn kans bij Man United. "Doorbreken bij Man U is en blijft de grote droom", zegt de 22-jarige spelmaker in Het Nieuwsblad. "Na twee goede seizoenen in Spanje weet ik dat ik daar altijd terecht kan. Valencia wilde me graag houden, maar op dit moment liggen mijn doelen in Engeland. Ik wil het maken bij Man U. Bij Valencia heb ik bewezen dat ik mee kan op het hoogste niveau. Dat hoop ik nu ook te tonen bij Manchester."

Aan het eind van vorig seizoen ging de Belg met Braziliaanse roots al een gesprek aan met The Special One.

"Ik heb hem gezegd dat ik me klaar voelde om de concurrentie aan te gaan. Hij was blij om dat te horen en zei dat ik mijn kans zou krijgen. Nu gaan we zien hoe het loopt in de voorbereiding. Daarna zitten we opnieuw samen, maar natuurlijk hoop ik om hem te overtuigen."

Diederik Geypen

Premier League \\ Primera Division \\ Manchester United \\ Valencia CF \\ Granada
 
 
Reacties.