Verhaeghe: "Hopelijk kan iedereen nu stoppen met wie boven het maaiveld uitsteekt naar beneden proberen te halen. Vandaag stak iederéén erboven uit"

06 juli 2018 23:45

Belgisch bloed verandert vanavond in goud. De Rode Duivels hebben onmiskenbaar geschiedenis geschreven en we maken er allemaal deel van uit, beseft ook Bart Verhaeghe.

"Mijn eerste gedachte? Dankbaarheid. Voor de spelers, voor Martinez, voor de staf, voor de Pro League,…" Er leek maar geen einde te komen aan het lijstje van Verhaeghe.

Naar eigen zeggen was de vice-voorzitter van de bond niet 'gestorven' tijdens de match. "Dat valt goed mee, hoor. De 1-2 had ik zelfs voorspeld: eerst 0-2 voorkomen, en dan op het uur eentje binnen. Gelukkig gebeurde dat pas een kwartier later en dan konden we het nog volhouden."

We hebben iedereen om de tuin geleid met een héél intelligent systeem, inclusief jullie – Bart Verhaeghe

Verhaeghe heeft nog een fantastische oproep voor het Belgische volk. "Hopelijk kan iedereen nu stoppen met wie boven het maaiveld uitsteekt naar beneden proberen te halen. Dit is een prestatie om gelukkig van te worden en motivatie uit te putten. Vandaag stak iederéén erboven uit." Die boodschap gaf hij op het veld trouwens ook mee aan enkele spelers.

Ik weet niet wie Neymar is, maar ik weet wel wie Hazard is - Bart Verhaeghe

Ten eerste Big Rom. "Voor Romelu heb ik mijn respect geuit. We zijn allebei mensen die iets uit het niets gemaakt hebben. Ik heb 'm nog gezegd dat hij een wereldmatch gespeeld heeft." Ten tweede KDB. "Hij was enorm gelukkig, maar zei er meteen bij dat het nog niet gedaan is. Hij zei: 'vandaag ga ik genieten, morgen focus ik op Frankrijk'."

Ten slotte The Captain, en dat deed hij met een fantastische quote. "Iemand vroeg me wie nu de beste is: Neymar of Hazard… Ik weet niet wie Neymar is, maar ik weet wel wie Hazard is." Verhaeghe out.

Redactie

België \\ Brazilië
 
 
Reacties.