Waar kijkt u naar de Rode Duivels? Laat ons zien dat ook vrouwen van voetbal houden!

06 juli 2018 18:43

De Rode Duivels nemen het om 20 uur op tegen Brazilië in de kwartfinales van het WK in Rusland. Wij zijn erbij in Kazan, maar ook in België kijkt natuurlijk iedereen.

En ook de vrouwen hebben de weg naar het voetbal meer dan gevonden, ook zij gaan volop mee in de sfeer rondom het WK en de Rode Duivels.

Tegen Tunesië en Engeland leverde dat al enkele leuke beelden op. Zo was Lina Napoletano van damesfutsalploeg FP Halle-Gooik Girls live in Moskou voor de match van de Rode Duivels in het Spartak Stadium op het WK in Rusland. Lina was één van zes winnaars nationaal bij een wedstrijd van McDonald's om je skills te tonen. 

En ook in Rupelmonde en elders in het land was het feest tijdens speeldagen twee en drie, nu ook tijdens de knock-outfase?

Daarom vragen we ook aan jullie - net als aan de mannen - om jullie sfeerfoto's en sfeerfilmpjes massaal naar ons door te sturen. 

Zo kunnen we laten zien dat het hele land ook achter de Rode Duivels staat, tegen Engeland (en verder in het toernooi natuurlijk). Mail dus jullie filmpjes of foto's naar vrouwen@sport-planet.eu en wij doen de rest!

Aernout Van Lindt

België
 
 
Reacties.