Wat is Marc Wilmots met zijn trainerscarrière van plan? De ex-bondscoach van de Rode Duivels geeft uitleg bij zijn plannen


Foto: © photonews 06 juli 2018 19:02

Marc Wilmots is al een tijdje bondscoach af bij Ivoorkust. De 49-jarige oefenmeester heeft momenteel andere prioriteiten, maar blijft wel contacten leggen.

In gesprek met de RTBF ging Wilmots in op zijn toekomst als T1. "Mijn familie is nu het belangrijkste", aldus de ex-bondscoach van de Rode Duivels. "De jongste (Marten) heeft getekend bij het Avellino in de Serie B. Het was zijn droom om naar het buitenland te trekken. En de andere (Reno) trekt na zes maanden naar Frosinone, waar hij zich verder kan ontwikkelen in de Serie A.

"Er lopen contacten, maar ik geeft geen verdere info nu. Of een nationale ploeg mij meer aanspreekt dan een club? Dat hangt van het project af. Bij een nationale selectie heb ik meer tijd voor mijn familie. Dat is een keuze waar ik goed over moet nadenken.

Mijn familie gaat nu voor op alles. Alles ligt open. Als de kinderen hun draai hebben gevonden, denk ik misschien nog eens aan mezelf."

België \\ Brazilië \\ Ivoorkust \\ Avellino \\ Frosinone
 
 
 
Reacties.