KV Mechelen blijft foutloos in de voorbereiding en legt ook reeksgenoot Union over de knie


Foto: © photonews 11 juli 2018 20:43

KV Mechelen heeft ook de zesde wedstrijd van de voorbereiding winnend afgesloten. Op het veld van amateurclub Sporting Kampenhout was 'Malinwa' met 0-2 te sterk voor reeksgenoot Union SG.

KV Mechelen zat al snel op rozen tegen de Brusselse club. Zomertransfer Togui werd neergelegd in de zestien, Sylla twijfelde niet vanop de stip en trapte de bal feilloos tegen de touwen. Union kon enkele keren gevaarlijk prikken, al hoefde Castro voor de pauze slechts één keer echt in actie te komen. 

Snelle counter

Maar net voor de pauze lagen de 0-2 eindcijfers al vast. Na een snelle counter bediende de Zweed Engvall Schoofs op rechts. De middenvelder omspeelde Saussez knap en hoefde de bal maar binnen te duwen. Na de pauze waren kansen aan beide kanten schaars, waardoor het 0-2 bleef.

KV Mechelen begon met volgende 11 namen aan de aftrap: Castro, Lemoine, Cocalic, Swinkels, Bijker, Sylla, Corryn, Schoofs, Berrier, Engvall en Togui.

Tijdens de rust werd Engvall vervangen door Pedersen. Op het uur wijzigde van Wijk de rest van zijn team en kwamen ook onder meer Mera, Bagayoko, De Witte, Storm, Matthys en Tainmont in de ploeg. Bij KV Mechelen was er ook op de bank nog geen plek voor aanwinst Igor De Camargo. 

Union SG \\ KV Mechelen
 
 
 
Reacties.