OFFICIEEL: KV Kortrijk kondigt met een teaser de komst van oude bekende aan

11 juli 2018 16:31

KV Kortrijk startte het seizoen met een beperkte kern, maar is zich nu volop aan het versterken. De komst van Imoh Ezekiel (ex-Anderlecht en ex-Standard) hangt in de lucht. Maar er is nog een andere bekende naam op weg naar het Guldensporenstadion.

UPDATE: Ilombe Mboyo keert terug naar KV Kortrijk. De 31-jarige ex-Rode Duivel legde zijn medische tests al af. Met een teaser op Twitter kondigden de Kerels zijn komst aan. 'Petit Pele' zal bij KVK met nummer 7 aantreden.

"Ilombe Mboyo tekent een contract bij KV Kortrijk voor 2 seizoenen met nog een optie op een bijkomend seizoen. Gisteren slaagde hij met glans in zijn fysieke testen en morgen sluit hij aan bij de groep", klinkt het trots op de clubwebsite. 

Mboyo stond tussen 2011 en 2013 in de aanval bij Kortrijk. Daarna verhuisde naar AA Gent. In 2013 realiseerde Mboyo een toptransfer naar KRC Genk. De Limburgers betaalden ruim 4,5 miljoen euro voor de centrumspits.

Mboyo kon door blessures de verwachtingen bij Genk niet helemaal inlossen. In de zomer van 2015 verhuisde hij naar het Zwitserse FC Sion. Daar scoorde de Brusselaar vorig jaar 6 keer in 26 optredens.

KRC Genk \\ AA Gent \\ Roeselare \\ KV Kortrijk \\ Sion
 
 
 
Reacties.