Het zal toch niet... Perfect huwelijk tussen Ruud Vormer en Club Brugge vertoont scheurtjes

12 juli 2018 06:15

Je mag nog de belangrijkste speler van de ploeg zijn, dat is nog altijd geen garantie om altijd alles te krijgen wat je wil. Vraag dat maar aan Ruud Vormer, kapitein en kampioen van Club Brugge.

De al dan niet aankomende contractverlenging zorgt voor frictie, meldt HLN. Ruud Vormer (30) heeft nog tijd met een huidige deal tot 2020, maar wil voor minstens twee jaar bijtekenen in het Jan Breydelstadion. Het probleem is dat Club hem niet meer dan een jaar wil gunnen.

Blauw-zwart heeft geen enkele twijfel over de kwaliteiten van Vormer, wel over de houdbaarheid van zijn succesformule. Ten slotte zou de kapitein op het einde van zijn gewenste verlenging tot 2022 al de gezegende leeftijd van 34 jaar hebben.

Geen vrees

Ondanks buitenlandse interesse hoeven club en fans echter niet te hard te vrezen. Vormer drukte eerder al zijn wens uit om in Brugge te blijven 'op voorwaarde dat de juiste cijfertjes in het nieuwe contract staan'. Bovendien zullen Bart Verhaeghe (WK) en Vincent Mannaert (vakantie) zich wel nog mengen in de onderhandelingen eens ze terug in het land zijn. 

Yannick Lambrecht

Club Brugge
 
 
Reacties.