Colin Coosemans ontkracht Club Brugge-gerucht waar de Gent-fans zich aan storen: "Dat is de grootste onwaarheid is die er bestaat"


Foto: © photonews 13 juli 2018 08:08

Colin Coosemans kwam als Gentenaar thuis bij AA Gent. De 25-jarige goalie heeft natuurlijk ook een verleden bij Club Brugge.

Vanaf zijn achtste ging Coosemans school lopen in Brugge. Hij debuteerde op zijn achttiende in de hoofdmacht van blauw-zwart en keepte er tot 2012. Vanwege de rivaliteit tussen Club en Gent deed er de voorbije weken een opvallend verhaal de ronde op de sociale media. Zo zou Coosemans ooit een Brugse vlag op de middenstip van het Ottenstadion geplant hebben.

"Dat is de grootste onwaarheid die er bestaat", ontkracht Coosemans de overlevering in Het Laatste Nieuws. "Tenzij ik Alzheimer heb, heb ik nooit een vlag op de middenstip van het Ottenstadion geplant. Daar durf ik mijn hand voor in het vuur steken."

Broeihaarden van polemieken

Coosemans debuteerde tegen AA Gent, maar op Jan Breydel. "Toen heb ik een Brugse vlag vanuit de supportersvakken toegeworpen gekregen, toen heb ik daarmee gezwaaid. Maar je moet dat zien in zijn context. Ik was 18 en zo blij als een kind dat ik mocht spelen in eerste klasse. Dat was ook niet tegen Gent gericht, ik denk dat ik daar ook niemand van AA Gent mee beledigd heb. Maar op sociale media kunnen mensen vandaag de dag dingen creëren, dat zijn broeihaarden van polemieken."

Club Brugge \\ AA Gent \\ Hapoel Haifa
 
 
 
Reacties.