Wanneer krijgen we Igor De Camargo te zien bij Malinwa? Dennis van Wijk geeft stand van zake

15 juli 2018 19:44

Igor De Camargo is één van de grootste namen die deze zomer naar KV Mechelen trok. De voormalige aanvaller van Genk en Standard is wel nog steeds geblesseerd en speelde in de voorbereiding nog niet voor zijn nieuwe ploeg.

Ook in de oefenmatch tegen Union was De Camargo er niet bij. Het wordt een strijd tegen de klok om de Belg met Braziliaanse roots klaar te stomen voor de competitiestart op 4 augustus tegen Oud-Heverlee Leuven. Voor de rest verloopt de voorbereiding vlekkeloos voor 'Malinwa'.

"We hebben slechts één gekwetste en dat is De Camargo", vertelt van Wijk bij Voetbalkrant.com. "En die is dan nog gekwetst aangekomen. Vorig jaar viel een groot deel van de voorbereiding van KV Mechelen in het water door blessures. We moeten op deze manier verdergaan."

Nipt tot competitiestart

Hoe zit het dan met De Camargo? "Hij is nu al enkele dagen met de bal aan het trainen. Het zal nog een tijdje duren voor we hem op een wedstrijd zullen zien. De looptrainingen van vorige week gingen goed en nu moet het telkens iets meer worden. Maar het zal nipt worden tot de competitiestart", aldus de Nederlandse coach. 

Bart Ver Elst

KV Mechelen
 
 
Reacties.