Deze week normaal gezien beklonken: AA Gent haalt spits binnen die fraaie statistieken kan voorleggen

16 juli 2018 11:27

Bij AA Gent willen ze zich nog serieus versterken met het oog op de competitiestart en het avontuur in Europa en een spits komt er zeker nog bij, komende week en dat wordt zonder zotte wendingen Giorgi Kvilitaia.

HIER kon u al lezen dat de Georgische aanvaller van 24 op weg is naar de Arteveldestad en hij wordt deze week al in Gent verwacht voor zijn medische testen. Als die zonder problemen verlopen, kan hij zijn krabbel zetten onder een contract voor vier seizoenen. 

Kvilitaia, een landgenoot van toptalent Giorgi Chakvetadze, komt over van Rapid Wenen en zou om en bij de 3 miljoen euro moeten kosten, zo weet Het Laatste Nieuws. Met 22 doelpunten in 55 matchen lijkt het target van AA Gent alvast een man die het doel weet staan. 

Klein euvel: Giorgi Kvilitaia, een grote en kopbalsterke spits, liep in mei een enkelblessure en zou pas tegen september weer klaar zijn voor de strijd, wel is hij al aan het trainen. Zijn komst zou wel het vertrek inluiden van een andere aanvaller, zo zou Rangelo Janga naar het Kazachse Astana kunnen. 

Glenn Bogaert

KAA Gent
 
 
Reacties.