Belgische topclubs mogen toch nog hopen op talentvolle spits die voorbije seizoen indruk maakte in JPL, hij legt zelf uit waarom


Foto: © photonews 18 juli 2018 07:17

Een geweldige dag was het gisteren voor Taiwo Awoniyi (20). De Nigeriaanse spits die het voorbije seizoen 10 keer scoorde en 7 assists uitdeelde bij Moeskroen tekende een nieuw contact bij moederclub Liverpool. Slecht nieuws voor de Belgische topclubs die hem willen? Toch niet helemaal, zo blijkt

Het nieuws van de in het oog springende deal tussen Liverpool en de talentvolle centrumspits Awoniyi kon u HIER al in geuren en kleuren lezen en op de website van The Reds wordt al enigszins duidelijk wat er in de nabije toekomst gaat gebeuren met de  bonkige Nigeriaan. 

Werkvergunning

"Ik blijf nog langer een speler van Liverpool en het plan is om hard te blijven werken. Hopelijk kan ik dan op een dag terugkeren naar Anfield Road. Ik geloof dat mijn droom ooit zal uitkomen." Een nieuwe uitleenbeurt lijkt dus aan de orde: "Ik denk het wel, ja. Ik beschik nog niet over een werkvergunning. Ik vertrek opnieuw op huurbasis en ga alles geven wat ik heb."

Dat is alvast goed nieuws voor de Belgische clubs die hem willen binnenhalen, zijnde Anderlecht, Club Brugge en AA Gent: "Toen ik het nieuws vernam van een nieuw contract was ik enorm gretig om te tekenen. Zo kan ik een volgende stap in mijn carrière zetten, op huurbasis of als speler van Liverpool. Het is mijn ambitie om een betere speler te worden. Ik kijk ernaar uit om ooit een kans te krijgen in het eerste elftal", droomt Awoniyi.   

Premier League \\ Liverpool FC
 
 
 
Reacties.