Deal springt af: Belgische middenvelder (ex-Anderlecht, Zulte Waregem en Cercle) blijft in 1B


Foto: © photonews 18 juli 2018 16:39

Kent u hem nog, Sebastiaan Brebels? De youngster zou eerstdaags wel eens een mooie transfer kunnen maken en zo een eerste buitenlands avontuur meemaken.

Update 18/07: Een deal was lange tijd nakend en werd door sommige media al bevestigd, maar de overeenkomst is uiteindelijk toch niet doorgegaan. Brebels zal dus (voorlopig) ook komend seizoen uitkomen voor Lommel.

Wat we op 9 juli al wisten:

Sebastiaan Brebels stond nadrukkelijk in de belangstelling van het Deense Horsens, dat vorig seizoen nog play-off 1 speelde in eigen land en ook de komende seizoenen de grote clubs (Midtjylland, Kopenhagen en Brondby) het vuur aan de schenen wil leggen.

De Belgische middenvelder (23) zou volgens onze informatie zelfs al een persoonlijk akkoord hebben met de Deense club, die nu nog een vergelijk zoekt met de Limburgers.

Anderlecht, Essevee, Cercle & Lommel

Brebels kwam uit de jeugdopleiding van Anderlecht over naar Zulte Waregem en haalde daar snel de A-kern, maar door enkele blessures - onder meer een sleutelbeenbreuk in een galamatch vlak voor de start van het seizoen - kon hij zich nooit helemaal doorzetten.

Hij werd uitgeleend aan Cercle Brugge en later vertrok hij transfervrij naar Lommel, waar hij afgelopen seizoen een sterkhouder was op het middenveld van de kampioen in de Eerste Amateurklasse. Nu wenkt dus een buitenlands avontuur.

Anderlecht \\ Zulte Waregem \\ Cercle Brugge \\ Lommel SK \\ AC Horsens
 
 
 
Reacties.