Transferdossiers Hazard én Courtois worden steeds heter: 'Dubbele monsterdeal in de maak' vs 'Barcelona smijt toptalent van 150 miljoen euro in de dans'

19 juli 2018 17:16

Eden Hazard en Thibaut Courtois zijn twee van de namen die de laatste weken het vaakst voorkomen in de diverse transfergeruchtenartikels. En nu worden er opnieuw grote zaken gepubliceerd.

Eden Hazard en Thibaut Courtois? Ze zijn mogelijk niet meer te vinden op de Engelse voetbalvelden na deze zomer, want de interesse vanuit de Spaanse top is enorm.

Volgens Le10Sport zou Real Madrid begrepen hebben dat Courtois en Hazard graag samen de overstap willen maken en dus zou de Koninklijke een monsterachtige dubbeldeal willen sluiten met Chelsea.

Dembélé

The Blues van hun kant willen tot op heden van geen wijken weten en hopen Hazard te kunnen overtuigen om toch te blijven, door de komst van nieuwe coach Sarri.

De voorkeur van Courtois ligt in Madrid - omwille van familiale redenen - en Eden Hazard maakte er ook nooit een geheim van dat Real zijn voorkeur wegdraagt. En toch wil ook Barcelona nog zijn rol spelen. Zij zouden zelfs Ousmane Dembélé in de deal willen betrekken om Chelsea te overtuigen. Pittig detail: vorige zomer kochten ze die nog voor ... 150 miljoen euro.

Johan Walckiers

Premier League \\ La Liga \\ Champions League \\ Chelsea \\ Barcelona \\ Real Madrid
 
 
Reacties.