Is KV Kortrijk wel klaar voor een nieuw seizoen? De Boeck: "Ik begrijp dat jullie twijfelen"

19 juli 2018 11:22

Ondanks de stunt met drie inkomende transfers op één dag van vorige week, heeft KV Kortrijk nog heel wat huiswerk. De Kerels bengelen in tal van prognoses onderaan het klassement en dat beseft ook trainer Glen De Boeck.

Gazet van Antwerpen zette Kortrijk slechts op de 14de plaats en ging nadien een reactie sprokkelen bij Glen De Boeck. "Vorig jaar stond Kortrijk 15de in de prognose, dat is dus al een stap vooruit (grijnst). Maar ik begrijp dat jullie twijfelen", geeft de coach toe.

Ons huiswerk is nog niet af - Glen De Boeck

Kortrijk zit met een relatief smalle kern en zag deze week ook Youcef Attal nog vertrekken. "Ons huiswerk is nog niet af en ik veronderstel dat er nog drie à vier speler bijkomen, vooral op verdedigend vlak."

Desondanks zal er tegen volgend weekend toch al íéts moeten staan. "We hebben een moeilijke start, maar we moeten zorgen dat we bij een nederlaag niet te snel panikeren. Dan komt het goed", besloot De Boeck.

Heel binnenkort maakt Voetbalkrant ook de prognose van de redactie bekend met analyses van plaatsen zestien tot één. Bovendien zijn wij ook benieuwd naar de voorspellingen van onze lezers. Hou de website en sociale media dus zeker in de gaten!

Yannick Lambrecht

KV Kortrijk
 
 
Reacties.