Nieuwe doelman van Liverpool verklapt welke rol Mohamed Salah speelde in zijn toptransfer naar Anfield Road


Foto: © photonews 20 juli 2018 10:09

Liverpool heeft dus een nieuwe doelman beet en het is Alisson Becker geworden. De 25-jarige Braziliaan komt over van AS Roma en kostte maar liefst 62,5 miljoen euro (bonussen nog niet meegerekend). En de Zuid-Amerikaan is in de wolken met zijn transfer.

"Ik ben ontzettend gelukkig. Het shirt van zo'n prestigieuze club, die gewend is aan winnen, mogen dragen, is werkelijk een droom die in vervullling gaat. Dit is een immense stap in mijn carrière, maar bij uitbreiding ook in mijn leven. Ik kijk ernaar uit om deel te mogen uitmaken van deze club en de hele familie van Liverpool. Jullie mogen er zeker van zijn dat ik mij voor de volle 100% zal geven", klinkt het op de clubwebsite. 

Roberto Firmino kent hij alvast van bij de nationale ploeg van Brazilië en met Mohamed Salah speelde hij nog samen bij AS Roma, dat is alvast mooi meegenomen voor Alisson. "Mo stuurde mij een sms'je: 'Hey, waar wacht je nog op?' Ik heb hem geantwoord: 'Rustig, ik ben onderweg!' Ik ben dolblij dat ik opnieuw aan zijn zijde mag spelen. Hij is niet alleen een absolute topspeler, maar ook een prachtkerel met een geweldig karakter en een gouden hart."  

Premier League \\ Liverpool FC
 
 
 
Reacties.