Real-voorzitter triomfeert: "De grootste Europese clubs wilden hem en wij hebben hem"

20 juli 2018 15:13

Real Madrid is hard aan het gaan om de ploeg voor de toekomst te versterken. Voorzitter Florentino Perez stelde vandaag een absoluut toptalent voor, waar veel van verwacht wordt: de 18-jarige Vinicius Junior.

De Braziliaanse aanvaller had al veel langer een akkoord met de Koninklijke, maar die lieten hem nog een seizoen rijpen in Brazilië. Na Alvaro Odriozola is hij de tweede jeugdige speler die tekende. 

"We blijven inzetten op jonge talenten met unieke kwaliteiten", zei Pérez aan Marca. "Zij kunnen uitgroeien tot de beste spelers van de wereld. Vinícius zal in de toekomst uitgroeien tot een erg belangrijke speler, al staat zijn naam nu al op de kaart. De grootste clubs van Europa wilden hem hebben en we zijn blij dat we hem naar Real hebben kunnen halen."

Alles er voor doen

Vicinius besefte wat een kans hij kreeg. "Ik ga er veel voor opgeven om te laten zien dat ik deze kans verdiend heb. Ik kom uit een simpel gezin en ik ben erg trots op wat mijn vader en moeder mij hebben geleerd."

"Nu sta ik aan de top, bij Real Madrid, op slechts achttienjarige leeftijd. Ik zal laten zien dat ik er klaar voor ben om te spelen. Ik weet dat het niet eenvoudig zal zijn om me aan te passen, maar ik zal alles doen wat nodig is om hier te slagen."

Johan Walckiers

Champions League \\ Real Madrid
 
 
Reacties.