PRIMEUR: Anderlecht heeft een nieuwe tien op het oog, maar hij is duur én PSV ligt mee in de strijd

22 juli 2018 18:18

Nee, hoor, Anderlecht is nog niet klaar op de transfermarkt. Paars-wit heeft zijn oog laten vallen op een speler die momenteel zelfs in het land verblijft, maar het zal bijzonder moeilijk worden om hem binnen te halen.

Uit goede bron hebben we vernomen dat Anderlecht interesse toont in Luka Ivanusec. De 19-jarige aanvallende middenvelder speelde vrijdag met het Kroatische Lokomotiva Zagreb in en tegen KV Oostende. Daar zou ook Marc Coucke aanwezig geweest zijn en geïnformeerd hebben naar zijn diensten. Hij is trouwens nog steeds in het land: Lokomotiva speelde zondagnamiddag tegen Lokeren, maar hij bleef op de bank.

Concurrentie én duur

De jonge middenvelder staat bij zijn ploeg te boek als dé sterspeler en miste maar net een WK-selectie voor finalist Kroatië.

Alleen is Anderlecht niet de enige gegadigde: ook Nederlandse kampioen PSV heeft al geïnformeerd naar Ivanusec. Bovendien plakt er een prijskaartje van maar liefst 7 miljoen euro op zijn hoofd en is hij zelf van zin om eerst nog een jaar verder te ontwikkelen in Zagreb.

Yannick Lambrecht

Jupiler Pro League \\ Nederlandse Eredivisie \\ Anderlecht \\ PSV \\ Lokomotiva Zagreb
 
 
Reacties.