Wat nu met Mignolet? Verguisde concurrent heeft de boodschap begrepen en aast op vertrek bij Liverpool

24 juli 2018 14:36

De recordtransfer van Alisson Becker gaat als een schokgolf door Anfield. Liverpool Trainer Jürgen Klopp heeft al openlijk toegegeven dat hij zijn nieuwe nummer één wordt en daardoor overwegen zowel Simon Mignolet als Loris Karius een vertrek.

Na de nederlaag tegen Dortmund in de International Champions Cup (3-1) sprak Karius al over de komst van Alisson. "Uiteraard is dat niet ideaal voor mij. Veel meer kan ik echter nog niet zeggen, want ik weet simpelweg niet wat er nog gaat gebeuren. Er is nog tijd..."

Nu meldt The Telegraph dat Karius effectief klaar is met Liverpool en zijn opties bekijkt. De handelingen van Klopp met zijn doelmannen zouden de Duitser hoog zitten en het feit dat hij sinds de barslechte Champions League-finale op elke fout wordt afgemaakt door de fans, zal zeker niet helpen.

En Mignolet? 

Zelfs bij een vertrek van Karius, zou Mignolet nog altijd de back-up van Alisson zijn. Zijn zaakwaarnemer gaf in een exclusief interview al prijs dat er opties op tafel liggen voor de Rode Duivel. (lees het hier)

Premier League \\ Liverpool FC
 
 
 
Reacties.