Barcelona kaapte Braziliaans supertalent in allerlaatste instantie weg voor de neus van AS Roma en die reageren furieus: "We bekijken of we juridische stappen kunnen nemen"

25 juli 2018 21:51

Het leek in kannen en kruiken: Braziliaans wonderkind Malcolm zou Bordeaux verruilen voor AS Roma. FC Barcelona pleegde echter een coup van jewelste en haalde de 21-jarige aanvaller voor de neus van de Romeinen weg.

Technisch directeur van AS Roma, Monchi, is allerminst opgezet met de move van de 'Blaugrana'. Op de officiële website van de Romeinen haalt hij fors uit naar Bordeaux en Barcelona: "Wat met Malcom gebeurde is makkelijk uit te leggen, maar moeilijk te begrijpen.”

Monchi neemt geen blad voor de mond

AS Roma had een akkoord met Bordeaux omtrent de overgang van Malcolm. Beide clubs bevestigden de overgang op hun websites. Barcelona kwam echter in laatste instantie met een beter bod op de proppen. 

De Italiaanse hoofdstedelingen reageerden daarop met een bod dat dat van Barça overtrof, maar Bordeaux nam geen genoegen met het geboden bedrag en wilde meer. Uiteindelijk besloot Monchi de stekker uit de onderhandelingen te halen: "Toen heb ik hen gezegd dat dit genoeg is. Wij wilden niet meedoen aan een veiling."

Juridische stappen

Roma is echter niet van plan om het hierbij te laten en overweegt de nodige stappen te ondernemen: "We bekijken nu of we juridische actie kunnen ondernemen. Het klopt dat niets getekend was, maar de vele berichten (waaruit een akkoord blijkt, nvdr) zouden op zijn minst bekeken moeten worden.”

Johan Walckiers

Serie A \\ La Liga \\ Europa League \\ Bordeaux \\ AS Roma \\ Barcelona \\ FK Ventspils
 
 
Reacties.