The Great Old kan zijn play-off 1-ambities meteen toetsen in eerste match op Charleroi

29 juli 2018 11:00

Met Charleroi-Antwerp staat er onmiddellijk een duel tussen twee ploegen op het programma die zich op het einde van de reguliere competitie bij de top zes willen scharen. Bij The Great Old is die ambitie zelfs laaiend hoog.

Charleroi heeft zoals steeds 'low profile' gewerkt in de zomermercato. Grote namen werden er niet gehaald, maar wel enkele kwaliteitsvolle Iraniërs. Daar hebben de Carolo's goeie ervaringen mee en ze zijn niet te duur. Voor de rest werd de kern grotendeels samengehouden. "Ik vind dat we ons versterkt hebben, maar de concurrentie heeft ook niet stilgezeten", aldus coach Mazzu.

Top zes budget

Bij Antwerp is het weer koffiedik kijken. Het bestuur verhoogde het budget naar 25 miljoen euro, waardoor Antwerp bij de top zes behoort qua financiële slagkracht. Bölöni legde er traditiegetrouw duchtig de pees op tijdens de voorbereiding en Antwerp zal fysiek dus weer klaar zijn om de basis van een goed seizoen te leggen bij de seizoensstart.

Er kwamen weer veel nieuwe spelers, maar ze zijn ook nog niet klaar. Namen als Guillaume Gillet en Jonathan Legear circuleren nog steeds op De Bosuil. Is dit Antwerp klaar? We zullen het straks zien. "Mij interesseert enkel kampioen worden, de rest is niet belangrijk", zei Bölöni al ambitieus.

Krijg 100 tot 150 euro gratis bij een gokje!

Via BETFIRST kan u ook een gokje wagen op het duel. U krijgt daarbij een welkomsbonus van 100 tot 150 euro. Als u bijvoorbeeld 50 euro inzet op 2-0-winst van Charleroi kan u HIER kan u uw inzet vertienvoudigen! Het is aan u!

Johan Walckiers

Jupiler Pro League \\ Antwerp \\ Charleroi
 
 
Reacties.