Eerste stap richting titelverlenging: Club Brugge moet tal van belangrijke namen missen tegen Eupen

29 juli 2018 10:00

Club Brugge-Eupen: de regerende landskampioen tegen een degradatiekandidaat. Op papier is hun ontmoeting de meest onevenwichtige match van de openingsspeeldag, maar voetbal moet natuurlijk altijd gespeeld worden. Hoe starten zij hun seizoen? Dat volg je hier live vanaf 14u30.

Leko was duidelijk op zijn persconferentie: alleen degenen die 100% zijn, komen in aanmerking voor de seizoensopener. Nakamba, Mechele, Mata en Diatta vallen dus naast de selectie door blessureleed; Diaby, Limbombe en Refaelov zijn er niet bij door hun transferperikelen. Wesley is wel nog van de partij. Baiye, een 17-jarige middenvelder, krijgt misschien ook zijn kans.

En Eupen? Opvallend genoeg zit doelman Van Crombrugge op de bus voor de verre verplaatsing, want hij heeft zijn langverwachte transfer nog steeds niet gekregen. Leye, de clubtopschutter van vorig seizoen, is er niet meer bij na een contractbreuk.

Nathan Verboomen is de scheidsrechter van dienst.

Wie wint er volgens jullie? Bij BETFIRST krijg je bij een storting van vijftig euro een bonus tussen honderd en honderdvijftig euro!

Yannick Lambrecht

Jupiler Pro League \\ Club Brugge \\ Eupen
 
 
Reacties.