Wesley blijft bij Club Brugge, Leko reageert op zijn verrassende keuze

29 juli 2018 17:42

Wat is nu het beste nieuws van de dag in Brugge: de ruime 5-2 tegen Eupen of het verrassende nieuws dat Wesley toch blijft? Voor vele fans is het misschien zelfs dat tweede en op de persbabbel deed ook trainer Ivan Leko zijn zegje.

"Wat ik vind van Wesley zijn keuze? Goh... Ik ben eerlijk gezegd niet bezig met transfers. Ik focus me enkel op de jongens die hier zijn", begon Leko. "Als een club genoeg betaalt, is hij weg. Zoniet, dan blijft hij. Ik ben persoonlijk vooral blij dat hij vandaag twee keer gescoord heeft. De rest is een kwestie voor het bestuur en de speler, ik ben daar niet mee bezig."

Nu kan Leko dus wel op hem blijven rekenen. "Ja, hij is enorm belangrijk in ons systeem. Wesley heeft ook het profiel dat iedereen zoekt: groot, snel, scoringsvermogen,... Bovendien heeft hij hier veel progressie gemaakt. Vroeger speelde hij meer vechtvoetbal, nu is hij meer bezig met het collectief."

Op 1 september zullen we hebben wat we moeten hebben - Ivan Leko

Ten slotte kreeg de Brugse coach nog de vraag of zijn ploeg nu wel nog nood heeft aan extra aanvallers. "Wat kan ik zeggen? Die versterkingen zijn niet mijn zaak. Maar op 1 september zullen we hebben wat we moeten hebben", sprak Leko.

Yannick Lambrecht

Jupiler Pro League \\ Club Brugge \\ Eupen
 
 
Reacties.