Pozuelo klaar voor nieuw topseizoen, tenzij... "Als er een ploeg komt die dat bedrag wil betalen, kan Genk hem moeilijk houden"

31 juli 2018 09:55

Alejandro Pozuelo begon het seizoen fantastisch tegen Fola Esch en Sporting Lokeren. De nieuwe kapitein is dus klaar om iets mooi neer te zetten met Racing Genk... Tenzij de Spanjaard toch zou vertrekken.

De zomertransferperiode duurt nog een maand en in Genk zijn ze er niet honderd procent gerust in dat ze Alejandro Pozuelo kunnen houden. Real Betis blijft interesse tonen en bovendien zit er een afkoopclausule van acht miljoen euro in zijn contract.

Thomas Buffel, ex-ploegmaat en zijn voorganger als kapitein, geeft zijn kijk op de zaak in Het Laatste Nieuws. "Hij zal ongetwijfeld gegeerd zijn, maar die clausule zou wel eens wat clubs kunnen afschrikken. Als er een ploeg komt die dat bedrag wil betalen, kan Genk hem moeilijk houden."

"Na een lange passage bij Genk, wil hij misschien opnieuw een mooie stap zetten. Anderzijds is het soms goed om te weten wat je hebt. Hij merkt ook wel dat er bij Genk iets moois aan het bloeien is. Dan is het soms beter om verder te werken en daar deel van uit te maken", verklaart Buffel. 

Yannick Lambrecht

Jupiler Pro League \\ Europa League \\ KRC Genk \\ Zulte Waregem
 
 
Reacties.