Paars-witte banner aan Jan Breydel reeds weggehaald

01 augustus 2018 12:49

Het blauw-zwarte deel van Brugge stond gisteren in rep en roer toen een paars-wit spandoek opgemerkt werd aan het stadion. Het ging om een sponsor van Cercle Brugge, maar het zette heel wat kwaad bloed.

Intussen is het spandoek al weggehaald. “We zullen nu bekijken hoe we die op matchdagen van Cercle wel terug aan het stadion kunnen hangen”, aldus Philip Van Eeckhoute, gedelegeerd bestuurder van Liantis aan Het Nieuwsblad. “Misschien met de nodige uitleg erbij.”

Het gaat immers om een fusie van ADMB, de hoofdsponsor van Cercle de voorbije jaren, en twee andere bedrijven. Liantis blijft ook de hoofdsponsor van de Vereniging.

We willen hiermee absoluut niemand schofferen -Liantis

"Wij willen hiermee absoluut niemand schofferen”, zegt hij. “Dit nieuwe logo is het gevolg van een lang proces van drie merken die op 10 september één merk worden. Net zoals men zich in de voetbalwereld met kleuren wil onderscheiden, proberen wij dat in onze sector ook te doen. Na wat studiewerk is een bureau bij de paarse steunkleur uitgekomen. Ook al omdat één van de drie merken - Zenito - die al had.”

Sander De Graeve

Jupiler Pro League \\ Club Brugge \\ Cercle Brugge
 
 
Reacties.