Oulare staat al even op de radar van Standard terwijl Antwerp twijfelt over verlengd verblijf: "Dat zijn afwegingen die je moet maken"

03 augustus 2018 21:53

Obbi Oulare kende een stormachtig debuut in de Jupiler Pro League bij Club Brugge. Sinds zijn transfer naar Watford geraakte zijn carrière in het slop. Ook vorig seizoen kon hij zich nooit doorzetten bij Antwerp en dat heeft alles te maken met zijn blessuregevoeligheid.

De 22-jarige spits kwam slechts tot 16 optredens dit seizoen bij 'The Great Old'. In Play-Off 2 kon Antwerp niet meer rekenen op Oulare, hij viel uit met een heupblessure waar hij nu nog steeds van revalideert. 

Is Antwerp nog geïnteresseerd in een langer verblijf van de Belgische belofteninternational op de Bosuil? Sven Jacques, sportief directeur bij Antwerp, geeft in Gazet van Antwerp meer duiding: "Hij is geblesseerd, is revaliderend en op de terugweg. Als we hem nu halen, is hij nog niet zo rap inzetbaar."

Afwegingen maken

Jacques kijkt dus, net als Standard, voorlopig nog even de kat uit de boom: "Oulare zit voorlopig nog nergens, hé. Dat is ook de reden waarom geen enkele ploeg nu doorzet. En dan is er nog Watford. Gaan we hem nog eens huren, ervoor betalen om hem voor een ander beter te maken? Dat zijn toch afwegingen die je moet maken." 

Clint Vens

Jupiler Pro League \\ Premier League \\ Standard \\ Watford
 
 
Reacties.